foto

Kye Meechan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 ARQ
2015 Numb
2014 What We Have
2012 Starý mladý

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Intent (1997–2005) (E07)
Compensation (1988–1993) (E05)
Contraction (1983–1984) (E02)
The Terror (TV seriál)
My Sweet Boy (S02E08)
Shatter Like a Pearl (S02E05)
All the Demons Are Still in Hell (S02E02)
2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přeměna (S04E02)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
This Is Not Miami (S02E07)
Two Broken Fingers (S02E03)
Soukromé očko (TV seriál)
Promenáda na předměstí (S02E02)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Noc zúčtování (S03E09)
Necropolis (S03E06)
Cesta za záchranou (S03E01)
2016 Kim's Convenience (TV seriál)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky