foto

Nori Sató

  • nar. 7.6.1984 (36 let)
    Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neko wa dakumono
2016 Gekko
Tenši ni I'm fine
2015 Gukojan kizuna hen
2013 Yuda
2012 Hanare Banareni
2011 Hellgate
2009 Baton
2008 Půlnoční vlak
2006 LoveDeath

TV seriály

2018 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2014 Nazo no Tenkosei (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky