foto

Jennifer O'Dell

  • nar. 27.11.1974 (42 let)
    Ridgecrest, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Převážně seriálová herečka Jennifer O´Dell se narodila 27. listopadu 1974 Ridgecrestu v Kalifornii, avšak do svých osmi let žila na Havaji. Poté se s rodinou přestěhovala zpět do Kalifornie, kde se začala objevovat v reklamách na sladkosti. Po maturitě vrhla všechny své síly na budování kariéry herečky a začala se objevovat v jednotlivých epizodách seriálů jako ODPADLÍK (1995), DIAGNOZA VRAŽDA (1998) či populární BEVERLY HILLS 902 10 (1999).

V roce 1999 přišel zlom v její dosavadní kariéře, když získala roli Veroniky, dívky z džungle, v seriálu volně inspirovaného románem Arthura Conana Doylea ZTRACENÝ SVĚT. Tak jak se seriál stával u mládeže populárním i postava atraktivní, blonďaté divošky, oděné jen do dvou kusů kůže získávala stále větší fanouškovskou obec (převážně mužské části obce). Mimochodem, ten „kostým“ si Jennifer údajně sama navrhla.

Během natáčení Ztraceného světa se objevila i v několika nízkorozpočtových filmech jako POINT DOOM (2001) s ex-top modelkou Angie Everhart a dívčím idolem 90. let Richardem Griecem v hlavních rolích, a TEORII OKEN (2004). Poté oznámila těhotenství a 10. března 2005 se jí narodil chlapeček Logan Michael. Po ukončení mateřské se opět objevovala v jednotlivých epizodách mnoha seriálů, z nichž u nás jsou nejznámější KRIMINÁLKA NEW YORK, KRIMINÁLKA MIAMI, ŽRALOK, CLOSER a pod.

V blízké budoucnosti se na ni konečně můžeme těšit v několika nadějných filmech jako jsou thrillery NEVERMORE (2008) s Vincentem Spanem, BLACK WIDOW (2008), či MAN WHO CAME BACK (2008) s Billy Zanem. Jennifer je v současné době svobodnou matkou a pokud se zrovna nestará o svého synka, tak se věnuje buď spinningu anebo hromadě jiných sportu, které si oblíbila.

Zbyněk "PetrPan2" Lubovský

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lost Gold of Khan
2013 Nomad the Beginning
2010 Black Widow
2008 Muž který měl zemřít
2007 Nevermore
Spasení Sarah Cainové
2006 Zabiják (TV film)
2005 Teorie oken
2001 Point Doom
1999 Molly
The Lost World (TV film)
1998 Někdy se vracejí 3
1996 Wiseguy (TV film)

TV seriály

2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zoufalý manžílek (S07E13)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V zóně (S05E15)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přibitý (S04E08)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace