foto

Blanca Oteyza

  • nar. 14.5.1965 (54 let)
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Autoréplica
2004 Principio de Arquímedes, El
Tiovivo c. 1950
2002 Octavia
Terminal
2001 Amor y el espanto, El
1996 Cóndor de oro, El
1994 Blanca
1993 Camino de los sueños, El

TV seriály

2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
2005 A tortas con la vida (TV seriál)
1997 Laberinto (TV seriál)
1993 Cartas de amor en cassette (TV seriál)
1992 Tato de América (TV seriál)
1990 Stress (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 VII premios Max de las artes escénicas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky