foto

Ayanna Floyd

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 The Chi (TV seriál)
Feeling the Heat (S02E05)
2018 The Chi (TV seriál)
Ghosts (S01E03)
2016 Empire (TV seriál)
Rise by Sin (S02E17)
Time Shall Unfold (S02E14)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Respite (S05E06)
2014 Hannibal (TV seriál)
Mukozuke (S02E05)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2011 Private Practice (TV seriál)
Two Steps Back (S04E15)
2010 Private Practice (TV seriál)
In or Out (S04E05)
Fear of Flying (S03E16)
2009 Private Practice (TV seriál)
Pushing the Limits (S03E04)
What You Do for Love (S02E21)
2008 Private Practice (TV seriál)
Nothing to Talk About (S02E03)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
2005 Lékařské záhady (TV seriál)
Survivor (E16)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Alienation (E07)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky