foto

Darryle Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Monogamy
The Counter: 1960
2017 BlacKorea
2016 The Miki Howard Story
2011 Hellraiser: Revelations
2010 Ashes
2004 Who's Your Daddy?
2003 Blázinec na koleji
2002 Karamelka
2000 Dnes nebo nikdy
Scary Movie: Děsnej biják
Ve spárech yakuzy
Way Past Cool
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše
1997 187 - Kód pro vraždu
1993 Poetic Justice
1990 American Born
1989 Guerrero del Este de Los Angeles

TV seriály

2009 Brothers (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates Tasha (S04E20)
další epizody (12)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates Big Bird (S04E08)
další epizody (22)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates the New Kid (S03E09)
Everybody Hates Minimum Wage (S03E08)
další epizody (21)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
další epizody (21)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Christmas (S01E11)
Everybody Hates Greg (S01E10)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
další epizody (11)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1991 Teech (TV seriál)

Dokumentární

1994 Fire This Time, The

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Blackie (S03E04)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Treme (TV seriál)
Na správném místě v nesprávný čas (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace