foto

Andrew Crawford

  • nar. 24.10.1917
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 18.3.1994 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Jimmy B. & André (TV film)
1971 The Massacre of Glencoe
The Tragedy of King Richard II (TV film)
1970 Edward II (TV film)
Julius Caesar
1963 80,000 Suspects
1961 Court of Mystery (TV film)
No Thoroughfare (TV film)
The Queen's Guards
The Shadow of the Cat
1959 The Hill (TV film)
1957 Hořké vítězství
1954 Calling Scotland Yard: The Sable Scarf
1951 And No Birds Sing (TV film)
One Wild Oat
The Lady from Denmark (TV film)
1950 Ranní vyplutí
Trio
1949 Chlapci v hnědém
Diamond City
Trottie True
1948 Daybreak
Londýn patří mně
Love In Waiting
Zastávka smrti
1947 Dear Murderer
Jassy
Mezi podloudníky
Muži moře

TV seriály

1980 Square Mile of Murder (TV seriál)
1979 Turning Year Tales (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 The Last of the Mohicans (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
1961 Our Mister Ambler (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1952 The Broken Horseshoe (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace