foto

Sarah-Jane Potts

  • nar. 30.8.1979 (39 let)
    Bradford, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Burning Men
2008 Heart of a Dragon
2007 You Can Choose Your Friends (TV film)
2005 Sexy botky
2004 Breaking Dawn
2003 Péčko pro začátečníky
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2001 Odvážné kordy
1999 Five Seconds to Spare
Mauvaise passe
Straydogs
V zemi divů
1998 Woundings
1997 My Son the Fanatic
The Canterville Ghost (TV film)
1994 Meat (TV film)

TV seriály

2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2006 Sugar Rush (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2002 Deep Cover (TV seriál)
1999 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Čas odejít (S04E03)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
The Locksmith (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2017 Osm dní, které utvořily Řím (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace