foto

Mickey Knox

  • nar. 24.12.1921
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.11.2013 (91 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Lansky (TV film)
1996 Zločin století (TV film)
1994 Dellamorte Dellamore
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Miliardi
Úctyhodná žena (TV film)
1990 Kmotr III
Odpoutaný Frankenstein
Perry Mason: Případ skrývané totožnosti (TV film)
1989 Duchové to dokáží
Podnikejte ve vězení
1988 Ghoulies II
Run for Your Life
Upíři v Benátkách
1987 Hrůza na jevišti
I Love N.Y.
Najatý policajt
1986 Detective School Dropouts
The Fifth Missile (TV film)
Undici giorni, undici notti
1984 Bolero
1983 The Lonely Lady
1982 Ciao nemico
1981 Inchon
1980 Den Cobry
Modrooký bandita
Sophia Loren: Her Own Story (TV film)
1977 Bobby Deerfield
1976 Bluff storia di truffe e di imbroglioni
1974 Občan se bouří
1973 La polizia incrimina la legge assolve
1968 Beyond the Law
Mimo zákon
The Biggest Bundle of Them All
Wild 90
1967 La donna, il sesso e il superuomo
1965 Desátá oběť
1963 Vítězové
1962 Nejdelší den
Pohled z mostu
1960 G.I. Blues
1956 Singing in the Dark
1955 The Naked Street
1954 Garden of Eden
1953 Vice Squad
1951 Criminal Lawyer
Saturday's Hero
Up Front
1950 Destination Big House
Outside the Wall
Western Pacific Agent
1949 Angels in Disguise
Any Number Can Play
Bílý žár
City Across the River
Knock on Any Door
The Accused
1948 Jungle Patrol
1947 I Walk Alone
Killer McCoy

TV seriály

1999 Akta X (TV seriál)
S.R. 819 (S06E09)
1983 Vichry války (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Campbell Playhouse (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
2004 Leone's West
The Leone Style
1995 Martin Scorsese v roli průvodce americkým filmem (TV film) - a.z.
1977 The Hollywood Greats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace