foto

Angus Strathie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Deadpool
2015 Věčně mladá
2014 My Mistress
2013 Vánoční lov (TV film)
2012 Big Time Movie (TV film)
Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
Rags (TV film)
Tajemný muž
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
2010 Víla Zuběnka
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2006 Neodolatelný
2004 Catwoman
2003 Plavat proti proudu
2002 Královna prokletých
2001 Moulin Rouge
1997 Odsouzeni k útěku (TV film)
1992 Tanec v srdci

TV seriály

2018 Lost in Space (TV seriál)
Infestation (S01E03)
Diamonds In The Sky (S01E02)
Impact (S01E01)
2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (8)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2013 Darebák (TV seriál)
Rogue Files: Reparation (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2009 Alice (TV seriál)
2007 Tin Man (TV seriál)
1995 Mirror, Mirror (TV seriál)

Dokumentární

1994 Mary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace