foto

Angus Strathie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Deadpool
2015 Věčně mladá
2014 My Mistress
2013 Vánoční lov (TV film)
2012 Big Time Movie (TV film)
Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
Rags (TV film)
Tajemný muž
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
2010 Víla Zuběnka
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2006 Neodolatelný
2004 Catwoman
2003 Plavat proti proudu
2002 Královna prokletých
2001 Moulin Rouge
1997 Odsouzeni k útěku (TV film)
1992 Tanec v srdci

TV seriály

2018 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Pozor, Wille Robinsone! (S01E10)
Vzkříšení (S01E09)
Trajektorie (S01E08)
další epizody (10)
2017 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (8)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2014 Darebák (TV seriál)
Sex, Drugs, Rock 'n' Roll (S02E01)
2013 Darebák (TV seriál)
Killing Grace (S01E10)
Chasing the Dragon (S01E09)
A House Is Not a Home (S01E08)
další epizody (10)
Rogue Files: Reparation (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Alice (TV seriál)
2007 Tin Man (TV seriál)
1995 Mirror, Mirror (TV seriál)

Dokumentární

1994 Mary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky