foto

Jason Cheater

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Houdini (TV film)
1997 Mojo
1995 Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)

TV seriály

2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2008 Harley Street (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky