foto

Michael Sloan

  • nar. 14.10.1946 (73 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2006 Rodinná záležitost (TV film)
Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 Záhadná žena: Fotografie (TV film)
Záhadná žena: Hra (TV film)
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
Záhadná žena: Víkend plný záhad (TV film)
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2003 Záhadná žena (TV film)
1998 Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1994 Návrat kybernetů (TV film)
1992 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
The Return of Sam McCloud (TV film)
1987 Caller, The
Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman, The (TV film)
Riviera (TV film)
1983 Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1980 The Murder That Wouldn't Die (TV film)
1978 Evening in Byzantium (TV film)
1974 Moments
1973 Assassin

TV seriály

2001 Krajní meze (TV seriál)
Dítě tmy (S07E20)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Killing Machine (S10E22)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Na Jih Jihovýchod (S04E20)
Výroční setkání (S04E19)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
1988 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jen nejsilnější přežije (S04E04)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kouzelné alibi (S05E05)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Equalizer 2
2014 Equalizer
1974 Moments
1973 Assassin

TV seriály

1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Na Jih Jihovýchod (S04E20)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
Element of Risk (E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky