foto

Floyd Byars

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Compulsion
1997 Ničitel
1990 Mindwalk
1987 Chlap na míru
1984 Mariini milenci

TV seriály

2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Žádný dobrý skutek (S05E16)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Pete Smalls Is Dead
1997 Ničitel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace