foto

Nic Morris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 All Eyes on You
2006 Minotaur
Outsiders, The (TV film)
Příběhy ztracených duší
2005 Blue/Orange (TV film)
2004 Vražda mimo sezonu
2002 Duch ohně
Tři sestry a jeden pohřeb
1999 Kriminál
Plastic Man (TV film)
1997 Ničitel
Světlo z ohně
Zpívání na střeše
1995 Korea

TV seriály

2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Démon (E09)
SunTrap (TV seriál)
2014 Pán času (TV seriál)
Flatline (S08E09)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The Wolf-Shaped Bullet (S03E08)
Though the Heavens Fall (S03E07)
Daddy Ghoul (S03E06)
další epizody (8)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
All God's Children (S02E08)
Damage (S02E07)
In the Morning (S02E06)
další epizody (8)
2009 Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Where the Wild Things Are (S01E06)
Another Fine Mess (S01E05)
další epizody (6)
2006 Robin Hood (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 3 (S05E03)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hurikán na povel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace