foto

Samuel E. Beetley

  • nar. 23.11.1913
    San Antonio, Texas, USA
  • zem. 15.9.1988 (74 let)
    Santa Cruz, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1982 Mother's Day on Waltons Mountain (TV film)
Safari 3000
1980 Jimmy B. & André (TV film)
1979 Five Days from Home
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
Příručka pro vdanou ženu (TV film)
1976 Sherlock Holmes v New Yorku (TV film)
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1975 The Blue Knight (TV film)
1974 Bad Ronald (TV film)
Stranger Within, The (TV film)
1973 Soylent Green
The Blue Knight (TV film)
1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1965 Up from the Beach
Ve službách papeže
1964 The Visit
1962 Nejdelší den
1952 At Sword's Point
Macao
The Half-Breed
The Pace That Thrills
Trail Guide
1951 Overland Telegraph
1950 Hunt the Man Down
The White Tower
1949 Brothers in the Saddle
The Big Steal
The Clay Pigeon
The Threat
1948 Blood on the Moon
Mystery in Mexico
Pal's Return
Race Street
Return of the Bad Men
1947 Beat the Band
Pryč od minulosti
1946 Child of Divorce
Sunset Pass
1942 Army Surgeon
Powder Town
The Navy Comes Through
1937 The Toast of New York

TV seriály

1983 At Ease (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Plukovníkův kůň (S05E12)
Hawkeye vezmi zbraň (S05E11)
Korejský chirurg (S05E10)
další epizody (5)
1975 Medical Story (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)

Dokumentární

1968 D-Day Revisited

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky