foto

Jessica Simpson

  • nar. 10.7.1980 (37 let)
    Abilene, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Jessica Ann Simpson se narodila 10. července roku 1980 v Texasu. Její otec Joe Simpson, bývalý baptista, je nyní jejím manažerem. Její matka Tina Ann Simpson, bývalá učitelka, je její osobní stylistka. Má mladší sestru Ashlee Simspon, která se spíše proslavila jako zpěvačka. Jessica známá jako zpěvačka, herečka a modelka a návrhářka, začala ve 12 letech zpívat v církevním sboru, když si jí všimnul známý producent. Poté byla členkou známého Mickey Mouse klubu. Vytvořila své první album a s ním začala jezdit na koncerty a tak začala její kariéra. Vdala se za Nicka Lacheye (zpěvák skupiny 98 Degrees, který se mimo jiné ukázal v seriálu ČARODĚJKY a spolu s Jesssicou v pořadu NEWLYWEDS na MTV) se kterým je nyní již rozvedená.

Zahrála si v několika známých seriálech jako THAT'S 70 SHOW a THE TWILIGHT ZONE a pár vedlejších rolí filmů jako PÁN PŘEVLEKŮ. V roce 2005 Jessica natočila svůj první významější film MISTŘI HAZARDU, kde zahrála krásnou Daisy Duke spolu s herci Seannem Williamem Scottem a Johnnym Knoxvillem a nazpívala známou titulní písničku "These Boots Are Made pro Walkin". O rok později si zahrála pokladní ve filmu RANDE MĚSÍCE a s Lukem Wilsonem si zahrála v komedii BLONDE AMBITION. Nyní v září roku 2008 se objeví její nový film THE MAJOR MOVIE, komedie na vojenské téma.

Lenka Sarah "LenkaS.D." Dočkalová

Herecká filmografie

Filmy

2009 The Shooter Series: Vol. 1 (video kompilace)
2008 Filmová hvězda
Guru lásky
2007 Ambiciózní blondýnka
2006 Rande měsíce
2005 Mistři hazardu
2002 Pán převleků

TV seriály

2010 Vincentův svět (TV seriál)
Vystrčené pozadí (S07E05)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)

Dokumentární

2014 Seht mich verschwinden - a.z.
2012 Jsou všichni muži pedofilové? - a.z.
2007 America the Beautiful
2004 52 Most Irresistible Women (TV film)
Christmas in Rockefeller Center (koncert)
Jessica Simpson's Reality Tour (koncert)
Nick & Jessica's Family Christmas (koncert)
2003 Jingle Ball (koncert)
When I Was 17 (TV film)
2002 Bubblegum Babylon (TV film)
DreamChaser Tour (koncert)
2000 Jessica Simpson and Jason Raize In Concert (koncert)
1999 Making the Video (TV seriál)

TV pořady

2012 Katie (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
2010 Jessica Simpson: Krása bez hranic (TV pořad)
2009 I Get That a Lot (TV pořad)
2006 2006 MTV Movie Awards (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
Nick & Jessica's Tour of Duty (TV pořad)
Reel Comedy: The Dukes of Hazzard (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
The Nick & Jessica Variety Hour (TV pořad)
2003 MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Miss Teen USA (TV pořad)
Newlyweds: Nick & Jessica (TV pořad)
Osbourne Family Christmas Special, The (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
Walt Disney World Christmas Day Parade (TV pořad)
2001 Celebrity Dreamdate with Jessica Simpson, Spring Break Cancun (TV pořad)
Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
Rockin New Year's Eve 2002 (TV pořad)
The 25 Hottest Stars Under 25 (TV pořad)
The 28th Annual American Music Awards (TV pořad)
2000 Christmas in Washington (TV pořad)
Rove Live (TV pořad)
Summer Music Mania 2000 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)
Twas' the Night Before Christmas (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace