foto

Crescenzo G.P. Notarile

  • nar. 1958
    Palermo, Sicily, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Timecop 2
2002 Final Breakdown
1996 Střela
1988 Moonwalker

TV seriály

2020 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Die Trying (S03E05)
People of Earth (S03E03)
2017 Gotham (TV seriál)
Pax Penguina (S04E01)
2016 Gotham (TV seriál)
Pro tebe všechno (S03E05)
Dívej se mi do očí (S03E03)
Upalte čarodějnici (S03E02)
další epizody (9)
2015 Gotham (TV seriál)
Horší než zločin (S02E11)
Hořká pilulka (S02E09)
Maminčina zrůdička (S02E07)
další epizody (6)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pod kůži (S15E17)
Povolání Hrdina (S15E15)
Vyšší dobro (S15E13)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvé mantinely (S15E10)
Gumová vražda (S15E08)
Paradox dvojčat (S15E06)
další epizody (13)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dámská jízda (S14E10)
Bezmoc (S14E08)
Okénko po okénku (S14E05)
další epizody (11)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
Zapálená kriminalistka (S13E08)
Dvojička (S13E06)
další epizody (11)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Potíže s genetikou (S12E10)
Zločin za zločinem (S12E08)
Obludárium (S12E06)
další epizody (6)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Children's Parade (S05E22)
Blood Money (S05E20)
Old Sins Cast Long Shadows (S05E16)
další epizody (4)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Excessive Forces (S05E10)
Dead Listing (S05E08)
Cause for Alarm (S05E05)
další epizody (13)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ball & Chain (S04E10)
Heart & Soul (S04E08)
Imaginary Friends and Enemies (S04E06)
další epizody (9)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Holiday Spirit (S03E10)
Bad Blood (S03E08)
Double Exposure (S03E06)
další epizody (10)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Cat's Claw (S02E11)
Giving Up the Ghost (S02E10)
The Night We Met (S02E08)
další epizody (5)
2003 Skin (TV seriál)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)

Hudební videoklipy

1994 ZZ Top - Pincushion (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Walk-in (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky