foto

Kjóko Tójama

  • nar. 16.5.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aru mači no takai entocu
2018 Zone Out
2017 Rokuroku
2016 Gekko
Hoteru kopan
2014 Hotel Kopan
2011 Mainichi kâsan
2007 Sekai wa tokidoki utsukushii
2005 Hibi
Umezu Kazuo: Kjófu gekidžó – Negai
2004 Ultraman
2000 Kjógoku Nacuhiko: Kai – Šičinin misaki
1997 Cumetai či
Posutoman burusu
1996 Oišinbo
1993 Kôkô kyôshi

TV seriály

2018 Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2017 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2015 Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2010 Kinoshita buchô to boku (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Odžísan sensei (TV seriál)
Tójama no Kin-san (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
2006 PS Rashoumon (TV seriál)
2004 Kaiki daikazoku (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
Šin kasóken no onna (TV seriál)
2002 Wedding Planner (TV seriál)
2001 OL Visual Kei 2 (TV seriál)
2000 OL Visual Kei (TV seriál)
1999 Ren'ai kekkon no rūru (TV seriál)
1996 Campus Note (TV seriál)
1995 Besuto Furendo (TV seriál)
Kagayaku Toki no Naka de (TV seriál)
Kagayaku toki no nakade (TV seriál)
1994 Icumo kokoro ni taijó o! (TV seriál)
Wakamono no subete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky