foto

Jane Galloway

  • nar. 27.2.1950 (70 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
1995 Beyond Reason (TV film)
Dad, the Angel & Me (TV film)
1994 A Dark Adapted Eye (TV film)
Surové hry (TV film)
1990 Pohlednice z Hollywoodu
1981 History Man, The (TV film)

TV seriály

2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Metropolis (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Animals (S01E06)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Jak jsem přišla na svět (S02E06)
1993 The Buddha of Suburbia (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky