foto

Chris Buck

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Frozen 2
2015 Oslava v Ledovém království
2013 Ledové království
2007 Divoké vlny
1999 Tarzan

TV seriály

2001 The Legend of Tarzan (TV seriál)
1993 Family Dog (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2007 Divoké vlny
1979 Doktor zkázy

TV pořady

2014 The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
86. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace