foto

Matthew Clark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Late Night
2018 Set It Up
2017 Ladíme 3
Little Evil
2016 Mike i Dave sháněj holku
2015 Stanistan (TV film)
2014 Mission Control (TV film)
Sober Companion (TV film)
2013 Kouzelníci
2007 Den zlomu
Du beonjjae sarang
2005 Bam Bam and Celeste
2004 Evergreen
2003 Cosmopolitan (TV film)
Life On the Line (TV film)
Quality of Light, The
Rhythm of the Saints
2002 The Other Brother

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E01)
Utíkej (TV seriál)
Trick (E07)
Chase (E04)
F**k (E03)
další epizody (5)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Skutečný Rob (TV seriál)
Opening Night (S01E08)
What's My Thing? (S01E07)
Cleaning House (S01E06)
další epizody (7)
2014 Zkažená úča (TV seriál)
2013 Go On (TV seriál)
Urn-ed Run (E22)
Fast Breakup (E21)
Matchup Problems (E20)
další epizody (11)
Franklin a Bash (TV seriál)
Gone in a Flash (S03E10)
Shoot to Thrill (S03E09)
Out of the Blue (S03E08)
2012 Go On (TV seriál)
The World Ain't Over 'Til It's Over (E11)
Back, Back, Back... It's Gone! (E10)
Dinner Takes All (E09)
další epizody (10)
Up All Night (TV seriál)
Rivals (S01E13)
2011 Up All Night (TV seriál)
Hiring and Firing (S01E09)
First Night Away (S01E08)
Parents (S01E07)
další epizody (8)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
100: Part 1 (S05E20)
další epizody (11)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Christmas Attack Zone (S05E10)
College (S05E08)
Brooklyn Without Limits (S05E07)
další epizody (19)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Zelená iniciativa (S04E06)
další epizody (24)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Třídní sraz (S03E05)
Zaručená investice (S03E04)
další epizody (8)

Dokumentární

2002 I Am Trying to Break Your Heart
1999 Independent Lens (TV seriál)
1988 P.O.V. (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky