foto

Berta Drews

  • nar. 19.11.1901
    Berlín, Německá říše
  • zem. 10.4.1967 (65 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Einmal Moskau und zurück (divadelní záznam)
Heinrich Penthesilea von Kleist
1981 'Ne scheene jejend is det hier (TV film)
1979 Plechový bubínek
1974 Jeden z nás dvou
1972 Hofball bei Zille - Musikalisches Spiel im Berliner 'Milljöh' (TV film)
1970 Der unterbrochene Akt (TV film)
1969 Auf Scheißer schießt man nicht
Der Geizige (TV film)
In dieser Hölle (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
1968 Im Ballhaus wird geschwoft (TV film)
1967 Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen (TV film)
Philadelphia, ich bin da! (TV film)
1966 Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Um Lucretia (TV film)
Unruhiger Tag, Ein (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
1964 Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
Die Sanfte (TV film)
Don Juan oder Die Liebe zur Geometrie (TV film)
Nebelmörder
Rauf und runter (TV film)
Sie werden sterben, Sire (TV film)
1963 Grotte, Die (TV film)
1962 Das Mädchen und der Staatsanwalt
Frauenarzt Dr. Sibelius
Ich kann nicht länger schweigen
1961 Unser Haus in Kamerun
Zu jung für die Liebe?
1960 Die Fastnachtsbeichte
1959 Jons und Erdme
Kriegsgericht
1958 Das Mädchen vom Moorhof
Polikuschka
Stalo se za bílého dne
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Mein Bruder Josua
1955 Der Biberpelz (TV film)
Dítě potřebuje lásku
Ein Mann vergißt die Liebe
Eine Frau genügt nicht?
Hledané dítě 312
1953 Ave Maria
1952 Wenn abends die Heide träumt
1950 Lockende Gefahr
1949 Mädchen hinter Gittern
1945 Die Schenke zur ewigen Liebe
1942 Velký stín
1941 Heimkehr
Über alles in der Welt
1939 Alarm auf Station III
1938 Urlaub auf Ehrenwort
1936 Král Kalifornie
1933 Chlapec z Hitlerjugend
Schleppzug M 17

TV seriály

1973 Sechs unter Millionen (TV seriál)
1970 Die Theaterwerkstatt (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1962 Jedermannstraße 11 (TV seriál)

Dokumentární

1996 Wenn sie mich nur spielen lassen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky