foto

Jeremy Pollard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Love of Books: A Sarajevo Story, The

TV seriály

1997 American Visions (TV seriál)

Dokumentární

2014 Frankenstein & Upír (TV film)
2013 The Story Of The Jews (TV seriál)
2010 March of the Living
2007 Budování budoucnosti (TV seriál)
Géniové fotografie (TV seriál)
2006 Zničující katastrofy (TV seriál)
2005 The Secret of Drawing (TV seriál)
2004 Funny Already: A History of Jewish Comedy (TV film)
Human Mutants
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
Supermoucha (TV film)
2002 Heroes of Black Comedy (TV film)
The Sweatbox
Wide Angle (TV seriál)
2001 Human Face, The (TV seriál)
Old New World (TV seriál)
1999 Stephen King: Shining in the Dark (TV film)
1997 A-Z of Horror (TV seriál)
1996 Killing for an Idea (TV film)
Works, The (TV seriál)
1994 Bravo Profiles (TV seriál)
1992 We have ways of making you think: Goebbels, master of propaganda (TV film)
1983 Svět přírody (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

1991 Naked Hollywood (TV pořad)
1989 The Late Show (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace