foto

Richard Lauffen

  • nar. 2.6.1907
    Mönchengladbach, Německá říše
  • zem. 27.8.1990 (83 let)
    Marquartstein, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Ödipussi
1986 Geheimnis in Cornwall (TV film)
1985 Grenzenloses Himmelblau (TV film)
1984 Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
1979 La confusion des sentiments (TV film)
1978 Jezdec na bělouši
1976 Das Fräulein von Scuderi (TV film)
1975 Kennwort: Fasanenjagd München 1945 (TV film)
1974 Gift-Affäre (TV film)
1973 Wenn ihr wollt, ist es kein Märchen (TV film)
1972 Agent aus der Retorte (TV film)
Friß, Pappi, friß! (TV film)
1971 Die drei Gesichter der Tamara Bunke (TV film)
1970 Hurra, unsere Eltern sind nicht da
Keiner erbt für sich allein
1969 Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Eine wundersame Nacht (TV film)
Novemberverbrecher - Eine Erinnerung (TV film)
1967 Antitoxin (TV film)
1966 Bericht über Zyskar (TV film)
Kein Freibrief für Mord (TV film)
1964 Der gelbe Pullover (TV film)
1963 Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 Das Leben des Galilei (TV film)
Život Galileův (TV film)
1961 Stahlnetz - Saison (TV film)
1960 Der rote Kreis
Journey to the Lost City
Stahlnetz - Die Zeugin im grünen Rock (TV film)
1959 Indický hrob
Tygr z Ešnapuru
1957 Soupeři za volantem
1956 Damals in Paris
1955 Nora (TV film)
1954 Der ungebetene Gast (TV film)
1948 Menschen in Gottes Hand

TV seriály

1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Gegenspieler (S01E197)
1982 Der schwarze Bumerang (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Maria im Elend (S01E107)
1977 Jede Woche hat nur einen Sonntag (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Saarbrücken an einem Montag (S01E02)
1968 Drei Frauen im Haus (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Divadelní záznam

1965 Herodes und Mariamne (divadelní záznam)
1958 Begegnung in Singapur (divadelní záznam)
1956 Gaslicht (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky