foto

Giorgio Armani

  • nar. 11.7.1934 (84 let)
    Piacenza, Emilia-Romagna, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Uiroein

TV seriály

2008 Rude Tube (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2013 Mademoiselle C
Scatter My Ashes at Bergdorf's
2010 A Man's Story
2008 Valentino: The Last Emperor
2007 InStyle: Celebrity Weddings
2006 Absolute Wilson - a.z.
What Makes Britain Rich? (TV film)
1995 Catwalk
1990 Made in Milan

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace