foto

Will Kuluva

  • nar. 2.5.1917
    Kansas City, Missouri, USA
  • zem. 6.11.1990 (73 let)
    Bequia, Svatý Vincenc a Grenadiny
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Voyager from the Unknown
1974 The Missiles of October (TV film)
1972 Pursuit (TV film)
1970 Christine Jorgensen Story, The
1968 Massacre Harbor
1967 The Spy in the Green Hat
1964 To Trap a Spy
1962 Spiral Road, The
1961 Go Naked in the World
1959 Odds Against Tomorrow
1956 Crime in the Streets
1955 The Shrike
1954 Operation Manhunt
1952 Viva Zapata!
1949 Abandoned

TV seriály

1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Primus (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Jonny Quest (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The New Exhibit (S04E13)
1962 Combat! (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mirror (S03E06)
1960 Moment of Fear (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Investigator (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Harbormaster (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Janet Dean, Registered Nurse (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace