foto

Martin Petit

  • nar. 24.9.1968 (50 let)
    Laval, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Fonzy - původní scénář
Pozdravy ze spermabanky - původní scénář
2011 Starbuck

TV seriály

2013 Les pêcheurs (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Starbuck
2005 Chcete být hvězdou?
2000 Life After Love
1998 Les Boys II

TV seriály

2013 Les pêcheurs (TV seriál)
2002 Caméra café (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1997 Un gars, une fille (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1993 Petite vie, La (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1968 Bye-Bye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace