foto

Claire Finlay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 47 Meters Down: Uncaged
Official Secrets
2018 Psí detektiv
The Dead Room (TV film)
The Festival
2017 Amazon Adventure
2015 The Bad Education Movie
Už teď mi chybíš
2014 The Inbetweeners 2
2013 The Tractate Middoth (TV film)
2011 Hattie (TV film)
2010 First Men in the Moon, The (TV film)
Lizzie and Sarah (TV film)
2008 Mamka & taťka
2003 One for the Road

TV seriály

2017 Back (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Queers (TV seriál)
Something Borrowed (E08)
The Perfect Gentleman (E07)
Safest Spot in Town (E06)
další epizody (8)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Pall of LaPier (E10)
Necromanteion (E09)
Strigoi (E08)
další epizody (10)
2015 Cockroaches (TV seriál)
2013 Man Down (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Up the Women (TV seriál)
2012 Hunderby (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2011 Chickens (TV seriál)
Sadie J (TV seriál)
Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
Him & Her (TV seriál)
2009 The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Crooked House (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2006 Pulling (TV seriál)
The Chase (TV seriál)
2004 Nighty Night (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)
1997 Dad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace