foto

Debby Bishop

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Redneck Zombies
1986 Sid a Nancy
Tajemství rajského ostrova (TV film)
Walter and June (TV film)
1985 Blue Money (TV film)
1983 Party Party
Vražedné území
1982 Misionář
Scrubbers

TV seriály

2001 In Deep (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1994 Pirates (TV seriál)
1993 Westbeach (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1988 Les Girls (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Widows 2 (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky