foto

Helen Shang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Invoking 5
2014 Distance
2013 What Lingers

TV seriály

2020 The Lord of the Rings (TV seriál)
2019 Proč? 13x proto (TV seriál)
A pak se strhla mela (S03E12)
Pár věcí, které jsem ti neřekla (S03E11)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Předehra (S07E23)
Velká hra (S07E15)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Břemeno (S07E10)
2015 Hannibal (TV seriál)
...And the Woman Clothed with the Sun (S03E09)
2013 Horror Haiku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky