foto

Christopher Michael Holley

  • nar. 23.11.1971 (47 let)
    Minot, North Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Apparition
2016 Hledání (TV film)
2014 Šofér
2010 Invited, The
Sejmi eso 2
2009 Sensored
2008 Hrdost a sláva
Oko bere
2007 Odhalení
2006 Faceless (TV film)
Sejmi eso
1995 Panter

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
The Box of Polaroids (S02E12)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Je to kluk (S04E06)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Pilot (E01)
Ve službách CIA (TV seriál)
2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
I Married a Mind Reader (S01E11)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace