foto

Christopher Michael Holley

  • nar. 23.11.1971 (48 let)
    Minot, North Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ballbuster
Lady Driver
2019 Apparition
2016 Hledání (TV film)
2014 Šofér
2010 Sejmi eso 2
The Invited
2009 Sensored
2008 Hrdost a sláva
Oko bere
2007 Odhalení
2006 Faceless (TV film)
Sejmi eso
1995 Panter

TV seriály

2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Krabice polaroidů (S02E12)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Je to kluk (S04E06)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Pilot (E01)
Ve službách CIA (TV seriál)
2010 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Frequent Fliers (E16)
2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
I Married a Mind Reader (S01E11)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky