foto

Darryl Levine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2006 Damages (TV film)
1998 Hra na schovávanou (TV film)
Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Útěk z Atlantidy (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)
Matčina spravedlnost (TV film)
1995 OP Center (TV film)
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
Rána bez milosti
1992 Začít znova (TV film)
1991 Divoký Texas (TV film)
1990 Dodržet svůj slib (TV film)
1988 China Beach (TV film)
1987 Vítězové berou vše
1986 The Ladies Club
1985 Dopravní přestupky
Final Jeopardy (TV film)
1983 Christine
1982 Slapstick (Of Another Kind)
1980 The Hollywood Knights
1978 Murder at the Mardi Gras (TV film)
With This Ring (TV film)

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál)
No Choice in Duty (S03E19)
In the Blind (S03E18)
Edge of Nowhere (S03E17)
další epizody (9)
2019 Tým SEAL (TV seriál)
Kill or Cure (S03E09)
Danger Crossing (S03E08)
The Ones You Can't See (S03E07)
další epizody (7)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hail Mary (S11E03)
Let Fate Decide (S11E01)
Falešná vlajka (S10E24)
další epizody (14)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zběsilá jízda (S10E11)
Loupež (S10E10)
Nebroušený diamant (S10E09)
další epizody (23)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vše je rozzářené (S09E11)
Cizinka (S09E10)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
další epizody (23)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stíny minulosti (S08E09)
Tajný projekt (S08E08)
Vlak šílenství (S08E07)
další epizody (20)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrušte Vánoce (S07E11)
Vnitřní záležitosti (S07E10)
Nábor (S07E09)
další epizody (24)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
Konec vlády (S06E10)
Zrádce (S06E09)
další epizody (23)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
Zvedá se železná opona (S05E11)
Zamrzlé jezero (S05E10)
další epizody (26)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Volná jízda (S04E10)
Zlatý standard (S04E09)
Civilní ztráty (S04E08)
další epizody (22)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
Únik informací (S03E10)
Zrada (S03E09)
další epizody (24)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Porucha (S02E11)
Vykoupení (S02E10)
Rozhřešení (S02E09)
další epizody (25)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vražedná víra (S01E10)
Úmyslná náhoda (S01E09)
Útok ze zálohy (S01E08)
další epizody (10)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unknown Soldier (S04E22)
Endgame (S04E21)
Chaos Theory (S04E20)
další epizody (11)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
Misled and Misguided (S04E10)
Shadow Riders (S04E09)
další epizody (11)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Trojúhelník (S03E11)
Ztracený otec (S03E10)
Vnitřní nepřítel (S03E09)
další epizody (23)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Stříbrná hvězda (S02E11)
Návnada (S02E10)
Výjimka z pravidla (S02E09)
další epizody (23)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
The Vote (S03E20)
další epizody (12)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
Believe (S03E08)
další epizody (22)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Sacrifice (S02E10)
The Dark (S02E09)
další epizody (22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
The Funnies (S01E09)
další epizody (10)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Bloodlines (E19)
Strangers in the Night (E18)
To Prey in Darkness (E17)
další epizody (9)
1996 Temné nebe (TV seriál)
The Last Wave (E10)
We Shall Overcome (E09)
Hostile Convergence (E08)
další epizody (10)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Deadly Games (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky