foto

Jean-Yves Tual

  • nar. 22.5.1963 (56 let)
    Nantes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Marguerite
2011 La Nouvelle Blanche-Neige (TV film)
2009 Un point c'est tout! (TV film)
2007 Santa má bráchu
2005 Pátek anebo jiný den
2004 Madame Eduard
2003 Un fils de notre temps (TV film)
1999 Ami du jardin, L'
Asterix a Obelix
1998 Nain rouge, Le
1996 La Comète (TV film)
1995 Tisíce
1992 Horká čokoláda
Parfum de bébé (TV film)
1991 Coup suprême, Le
1990 The Rainbow Thief

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2013 Doc Martin (TV seriál)
La Grande Épidémie (S03E02)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky