foto

Sandy Lakdar

  • nar. 1.12.1980 (40 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Stalingrad Lovers
2008 Les filles de feu
Záležitost rodiny
2005 Backstage
Imposture
2003 Dans le rouge du couchant

TV seriály

2008 Écrire pour un chanteur (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2004 Bertrand.çacom (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Help! My House Is Haunted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky