foto

Joshua McGuire

  • nar. 1987

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Artemis Fowl
2018 Old Boys
Šťastný princ
2017 Bees Make Honey
2015 Popelka
2014 Get Santa
Mr. Turner
2013 Lásky čas

TV seriály

2018 Lovesick (TV seriál)
Evie (Part Two) (S03E08)
Tasha (S03E07)
Queen of Cups (S03E06)
další epizody (7)
2017 Městské legendy (TV seriál)
2016 Love, Nina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Lovesick (TV seriál)
Abigail (Part 2) (S02E08)
Jonesy? (S02E07)
Liv (S02E04)
další epizody (6)
2014 Lovesick (TV seriál)
Phoebe (S01E06)
Jane (S01E04)
Anna (S01E02)
další epizody (4)
Siblings (TV seriál)
2013 You, Me & Them (TV seriál)
2012 Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2011 The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2000 Doctors (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 National Theatre Live: I'm Not Running (divadelní záznam)
2017 National Theatre Live: Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (divadelní záznam)
2012 The Magistrate (divadelní záznam)