foto

Daveed Diggs

  • nar. 24.1.1982 (39 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 The Little Mermaid
2020 Duše
Hamilton
2019 Velvet Buzzsaw
2018 Blindspotting
2017 (Ne)obyčejný kluk
Ferdinand
Tour de doping (TV film)

TV seriály

2021 Blindspotting (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Central Park (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Ledová archa (TV seriál)
Into the White (S02E10)
The Show Must Go On (S02E09)
Božský konstruktér (S02E08)
další epizody (10)
2020 Central Park (TV seriál)
A Fish Called Snakehead (S01E10)
Live it Up Tonight (S01E09)
Hot Oven (S01E08)
další epizody (10)
Ledová archa (TV seriál)
994 vagonů na délku (S01E10)
Vlak žíznil po krvi (S01E09)
Tak se točí dokola jeho svět (S01E08)
další epizody (10)
The Good Lord Bird (TV seriál)
Last Words (E07)
Jesus is Walkin' (E06)
Hiving the Bees (E05)
další epizody (7)
2019 Zelená vajíčka se šunkou (TV seriál)
Kdekoli (E13)
Tam (E12)
Loď (E11)
další epizody (13)
2018 Black-ish (TV seriál)
Dog Eat Dog World (S04E19)
Bobovy burgery (TV seriál)
Just One of the Boyz 4 Now for Now (S09E01)
2017 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
Kimmy Is a Feminist! (S03E06)
Kimmy's Roommate Lemonades! (S03E02)
Black-ish (TV seriál)
Sprinkles (S03E24)
Sister, Sister (S03E21)
Good Dre Hunting (S03E13)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
Darkness is Your Candle (E03)
další epizody (5)
Black-ish (TV seriál)
Just Christmas, Baby (S03E10)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Being Bow-Racial (S03E08)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Forty-One Witnesses (S17E13)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Community Policing (S17E05)

Dokumentární

2017 Hamilton: One Shot to Broadway - a.z.
2016 Hamilton's America (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Blindspotting

Producentská filmografie

Filmy

2018 Blindspotting

Host

TV pořady

2020 Some Good News (TV pořad)
The 26th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)
2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)