foto

Dan Russell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 The King's Beard
1996 Vrbičky pod sněhem (TV film)

TV seriály

2011 Gumballův úžasný svět (TV seriál)
2008 Adventures on Orsum Island (TV seriál)
2003 Corneil et Bernie (TV seriál)
2002 Jasper (TV seriál)
2000 Pojďme za zvířátky (TV seriál)
1999 Tonda mravenec (TV seriál)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)

Dokumentární

2004 Nahá věda (TV seriál) - vyp.
2002 World of Mysteries (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace