foto

Lisele Roos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 La laïque (TV film)
1992 Vieille canaille
1983 Le jardinier récalcitrant (TV film)
1980 La falaise aux corneilles (TV film)
Poslední metro
1978 Cesty na jih

TV seriály

1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1988 Lance et compte II (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1972 Jeune homme vert, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky