foto

Richard Gitelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1998 Vzpoura v Bílém domě (TV film)

TV seriály

2004 LazyTown (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Rodina podle plánu (TV film)
2000 Recept na úspěch (TV film)
1998 Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1991 Cesta k bankrotu

TV seriály

2019 Corn & Peg (TV seriál)
2016 Floogals (TV seriál)
2015 Zlatovláska a medvídek (TV seriál)
2012 Zack a Kvák (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
1999 Dragon Tales (TV seriál)
1998 Lionhearts, The (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Přestávka (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1995 Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2006 Mistr Manny (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Mistr Manny (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Koumáci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace