foto

Eve Macklin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Cash Truck
2015 Brooklyn
2013 Tisíckrát dobrou noc
2011 V pařátech smrti (TV film)
2010 Nothing Special
2002 Úžasní Ambersonovi (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)

TV seriály

2020 Professionals (TV seriál)
2013 Deception (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
Burden of Proof (E09)
High Stakes (E08)
The Truth Shall Set You Free (E07)
další epizody (6)
2010 Love/Hate (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Through the Mill (S02E04)
2008 Raw (TV seriál)
Whistleblower (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky