foto

Alain Levent

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Voyageur de la Toussaint, Le (TV film)
2006 Le Rainbow Warrior (TV film)
2004 Cliente, La (TV film)
Nadia et Sarra
Silence de la mer, Le (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
Fenêtre sur couple
Le Cerf-volant
2002 Jugement d'une femme
2001 Fille de Keltoum, La
2000 Le Monde de Marty
Marie-Line
1999 Maison d'Alexina, La (TV film)
1997 Censeur du lycée d'Epinal, Le (TV film)
Crime d'amour (TV film)
1994 Ruban de Möbius, Le
1992 Bezness
Mirage, Le
Un démon sur l'épaule (TV film)
1990 Contretemps
1989 Manika, une vie plus tard
1988 Un coupable (TV film)
1987 Homme qui n'était pas là, L'
1986 Faubourg Saint Martin
Un métier du seigneur (TV film)
1984 Tueur triste, Le (TV film)
1983 Elle voulait faire du cinéma (TV film)
Traversée de l'Islande, La (TV film)
1981 Brantôme 81: Vie de dames galantes
1980 Roman du samedi: Le coffre et le revenant (TV film)
Vol d'Icare, Le (TV film)
1979 Mors aux dents, Le
1978 Amant de poche, L'
Professeur d'américain, Un
Páni ouřadové (TV film)
1977 Des enfants gâtés
Výslech
1976 Dracula a syn
Grand fanfaron, Le
L'acrobate
1975 Falešné dno
1974 Ironie du sort, L'
Le Cri du cœur
1973 Far-West, Le
Le sexe nu
1971 Franz
On est toujours trop bon avec les femmes
1970 Atlantský val
Moto Shel Yehudi
1969 Amore e rabbia
Brzy bude konec světa
Modré goloásky
Můj strýc Benjamin
Šílená láska
1968 Bande à Bonnot, La
Poupée rouge, La
1967 Lamiel
Un choix d'assassins
Un épais manteau de sang
1966 Cíl 500 miliónů
Jeptiška
1965 La dame de pique
Le Vampire de Düsseldorf
Paříž očima...
balle au coeur, Une
1964 Cover Girls
La vida es magnífica
1962 Cléo od pěti do sedmi

TV seriály

1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
Gorille, Le (TV seriál)
1980 Histoires étranges (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)

Dokumentární

1967 Daleko od Vietnamu
1964 Cinéastes de notre temps (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Traversée de l'Islande, La (TV film)
1981 Carte Vermeil (TV film)
1972 Bar de la fourche, Le

TV seriály

1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace