foto

Christiane Brammer

  • nar. 23.8.1965 (55 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Stará láska nerezaví (TV film)
Tatort - Gebrochene Herzen (TV film)
2000 Gripsholm
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1997 Zrádná blízkost (TV film)
1995 Nich' mit Leo
1992 Engel für Felix, Ein
Mladí detektivové: Dračí oko

TV seriály

2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 Switch (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Vražda v hypnóze (S03E07)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky