foto

Christiane Brammer

  • nar. 23.8.1965 (55 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2006 Stará láska nerezaví (TV film)
2000 Gripsholm
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1997 Zrádná blízkost (TV film)
1995 Nich' mit Leo
1992 Engel für Felix, Ein
Mladí detektivové: Dračí oko

TV seriály

2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky