foto

Gavin Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Vánoční horor
2014 Debug
Doupě vlků
2012 My Awkward Sexual Adventure
2011 388 Arletta Avenue
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
2004 Ice Men
Moje sestra vlkodlak 2
2001 Jiný den (TV film)
Lucky Girl (TV film)
Vysněný svět (TV film)

TV seriály

2016 Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
další epizody (13)
2015 Young Drunk Punk (TV seriál)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Moje chůva upírka (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Hranice (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace