foto

D. Gillian Truster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Seven in Heaven
2015 Vánoční horor
2013 Compulsion
Kouzelný Valentýn (TV film)
2012 Verdict (TV film)
2010 The Rest of My Life (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2007 14 Days in Paradise
Curse of the Iron Mask (TV film)
Lies and Crimes (TV film)
2006 Obituary (TV film)

TV seriály

2019 Blood & Treasure (TV seriál)
2017 Anne (TV seriál)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
An Inward Treasure Born (S01E04)
I Am No Bird, and No Net Ensnares Me (S01E02)
The Expanse (TV seriál)
Here There Be Dragons (S02E11)
Pyre (S02E08)
Home (S02E05)
další epizody (5)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Pall of LaPier (E10)
Necromanteion (E09)
Spring-Heel'd Jack (E04)
další epizody (6)
2015 Open Heart (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Community of Dreadful Fear and Hate (S03E07)
Scarred by Many Past Frustrations (S03E05)
další epizody (5)
2014 Bitten (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
Governed as It Were by Chance (S02E04)
další epizody (4)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Unconscious Selection (S01E09)
Variations Under Domestication (S01E06)
Effects of External Conditions (S01E04)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Now or Never (S02E11)
Make It Right (S02E10)
Taking the Day (S02E05)
další epizody (4)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Black Tie Showdown (S02E13)
B.Y.O.B.O.P.E. (S02E11)
Loser Generated Content (S02E08)
2011 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Jungle Fever (S02E05)
Daddy Tissues (S02E03)
Redierment Home (S02E01)
2010 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
A Farewell to Curtis' Arm (S01E13)
Checkmate (S01E12)
Big Bad Baby (S01E09)
další epizody (7)
Wingin' It (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2008 Chladnokrevně (TV seriál)
2007 Nejpřesvědčivější důkazy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace