foto

Calum MacPherson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 NCS: Manhunt (TV film)

TV seriály

2017 Versailles (TV seriál)
The Sands of Time (S02E06)
Miasma (S02E04)
Quis custodiet ipsos cusotdes (S02E03)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Zlo a dobro v jedno jsou (S03E03)
Dravci vzdálení i blízcí (S03E02)
2015 Versailles (TV seriál)
L'État c'est moi (S01E02)
Un roi sans château n'a rien d'un vrai roi (S01E01)
2011 The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Nezvaní hosté (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Návrat skřítka Samijada (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace