foto

Sadao Nakadžima

  • nar. 8.8.1934 (85 let)
    Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tadžúró džun'ai-ki
2013 Randen no Machi, Hito Moyou (studentský film)
1998 Gokudó no onnatači: Kedžime
1996 Gokudó no onnatači: Kiken na kake
1994 Don o totta otoko
1991 Gokudó sensó: Butóha
Šin gokudó no onnatači
1990 Džotei: Kasuga no Cubone
Gekidó no 1750 hi
1985 Seburi monogatari
1984 Appassionato
1983 Džinsei gekidžó
1982 Seiha
1981 Ageinsuto
1980 Saraba, wagatomo: Jitsuroku ô-mono shikeishûtachi
1979 Sóčó no kubi
Válka samurajů
1978 Inubue
Nihon no don: Kankecuhen
1977 Jakuza sensó: Nihon no don
Nihon no don: Jabóhen
Nihon no džingi
1976 Bakamasa horamasa toppamasa
Džicuroku gaiden: Ósaka dengeki sakusen
Kurutta yajû
Okinawa jakuza sensó
1975 Bódó šimane keimušo
Bórjoku kinmjaku
Gokudó šačó
Mamuši to aodaišó
1974 Andógumi gaiden: Hitokiri šatei
Dacugoku Hirošima sacudžinšú
Gokudó VS Mamuši
Karadžiši keisacu
ジーンズブルース 明日なき無頼派
1973 Poruno no joô: Nippon sex ryokô
Sukeban: Kankain dassó
Teppódama no bigaku
Tókjó-Seoul-Bangkok
1972 Kogarashi monjirô: kakawari gozansen
Kogaraši mondžiró
Mamuši no kjódai: Čóeki džúsankai
Mamuši no kjódai: Šógai kjókacu džúhappan
1971 Gendai jakuza: Čizakura san kjódai
Nippon yokujo monogatari
Čóeki Taró: Mamuši no kjódai
1970 Onsen konnjaku geiša
Sengo hiwa: Hóseki rjakudacu
1969 Nihon ansacu hiroku
1968 Amadera maruhi monogatari
1967 Kyôdai jingi: Kantô aniki-bun
Padlí hrdinové
Zoku Óoku maruhi monogatari
Óoku maruhi monogatari
1966 Hatamoto jakuza
Jakuza gurentai
Ninkjó jawara ičidai
Otoko no šóbu
1964 Kunoiči kešó
Kunoiči ninpó

TV seriály

1990 Takeda Šingen (TV seriál)

Dokumentární

2015 Džidaigeki wa šinazu: Čanbara bigakukó
1973 Sekkusu dokyumento: Poruno no shojo
1971 Twisted Sex
1969 Nippon '69 sekkusu ryoki chitai

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky