foto

Yael Bergman

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 EMO the Musical
2010 I Love You Too
1996 Láska a jiné katastrofy

TV seriály

2007 Škola zoufalých srdcí (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Ball
2007 Sounds of Aus, The (TV film)

TV pořady

2012 Sporting Nation (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Láska a jiné katastrofy

TV seriály

2001 Shock Jock (TV seriál)

Dokumentární

2006 Closet Tales of Australian Fashion, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky