foto

Carmen Gratl

  • nar. 1969
    Allgäu, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Team Alpin - Kein Weg zu weit (TV film)
Team Alpin - Zweite Freiheit (TV film)
2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
2014 Temné údolí
Vals
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
Hříšnice (TV film)
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
2006 Muž bez paměti (TV film)
Místo činu: Smrt z Afriky (TV film)
2004 Heimspiel
Kouzelný křišťál
2003 Brüder II (TV film)
2002 Na plnej plyn
Parzival

TV seriály

2018 Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky