foto

Michelle Szemberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Tlumočník
2017 Kiss and Cry
2016 Below Her Mouth
Mr. Bernstein
2015 Natasha
No Stranger Than Love
Síla vítězit
2014 Don't Get Killed in Alaska
2011 Moon Point

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
Dad Knows Best (E10)
The Dividing Line (E07)
D-U-A-L-I-T-Y (E04)
další epizody (4)
2016 Between (TV seriál)
Extraction (S02E04)
2015 Between (TV seriál)
Love Hurts (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky